When You Believe You Can… You Can! – Khi Bạn Tin Mình Có Thể… Bạn Có Thể!

Maxwell Maltz was an American cosmetic surgeon and author of Psycho-Cybernetics, which was a system of ideas that he claimed could improve one’s self-image leading to a more successful and fulfilling life.
Maxwell Maltz là một bác sĩ phẫu thuật thẩm mỹ người Mỹ và là tác giả cuốn Tâm lý học điều khiển học, một hệ thống ý tưởng mà ông tuyên bố có thể cải thiện hình ảnh bản thân,

Read More
Keep Smiling, Because Life Is A Beautiful Thing & There’s So Much To Smile Sbout – Hãy Luôn Mỉm Cười Vì Cuộc Sống Là Một Điều Tươi Đẹp & Có Rất Nhiều Điều Để Mỉm Cười

It is often said, “The pen is mightier than the sword.” And it’s true – words can hold a lot of power. Viet-Flowers would like to can uplift and inspire your to tackle the challenges and hardships in your lives.
Whether you’re feeling disconnected or need a positive note to help you through a particularly tough time, quotes about life can help put things into perspective.
Người ta thường nói: “Ngòi bút mạnh hơn thanh kiếm”.

Read More
Outstanding People Have One Thing In Common: An Absolute Sense Of Mission – Khi Bạn Hà Khắc Với Bản Thân, Cuộc Sống Sẽ Đối Với Bạn Dễ Dàng Hơn Nhiều

Zig Ziglar (6/11/1926 – 28/11/2012) là tác giả, doanh nhân, diễn giả truyền động lực người Mỹ. Ông là một diễn giả tài ba, bậc thầy nghệ thuật bán hàng và đào tạo kỹ năng, tác giả của hơn ba mươi cuốn sách thu hút hàng triệu người đọc.

Cuốn sách đầu tiên của ông Hẹn bạn trên đỉnh thành công (See You At The Top) bị từ chối 39 lần trước khi được phát hành vào năm 1975,

Read More
No Matter Where You Go, You Will Always Be In My Heart – Dù Em Có Đi Đâu, Em Vẫn Luôn Ở Trong Trái Tim Anh

We needed to work on my self-love in this life. We cannot understand what loves your-self. Maybe we aren’t taught about emotional healing in traditional schools. Healing and self-love sounded woo-woo to anyone back
These quotes about healing beautifully illustrate that journey. Viet-Flowers hope you love these as much as we do:
Chúng tôi cần phải rèn luyện yêu thương của mình trong cuộc sống này. Chúng ta có thể không hiểu được những gì là yêu thương chính mình.

Read More
Anh Yêu Em, Bằng Cả Sinh Mệnh & Trí Tuệ Của Anh

Nhân dịp Lễ Tình Nhân 14/2 sắp tới, Viet-Flowers xin gởi đến Quý Độc giả những câu nói tỏ tình đầy bá đạo của các Tổng tài trong các bộ phim ngôn tình với diện mạo bên ngoài lạnh lùng, gia thế siêu khủng nhưng những câu nói tỏ tình của các Tổng tài khiến cho các khán giả nữ u mê không lối thoát, những câu nói  mang tính lạnh lùng,

Read More
Wishing You All The Best This Valentine’s Day

Viet-Flower has listed below some of our favorite Valentine’s Day messages to wish your loved one. Pick your favorite or use them to inspire a special Valentine’s wish of your very own.

🎈 Don’t forget to wish your Valentine a very happy Valentine’s Day!

🎈 I wish you and all your loved ones a wonderful Valentine’s Day spent together. Hoping it’s full of chocolates,

Read More
Trẻ Thơ Vừa Là Hy Vọng, Vừa Là Lời Hứa Hẹn Của Nhân Loại

Nếu bạn đang tìm kiếm những câu trích dẫn có thể sưởi ấm trái tim bạn thì bạn đã đến đúng nơi vì Viet-Flowers xin gởi những câu trích dẫn ngọt ngào nhất, truyền cảm hứng nhất về trẻ em ở mọi lứa tuổi! Trong khi chúng ta cố dạy tất cả con cái về cuộc sống, con trẻ của chúng ta lại dạy cho ta biết ý nghĩa của toàn bộ cuộc sống.

Read More
Trân Trọng Chúc Bạn Năm Mới Vui Vẻ & Hạnh Phúc Luôn Ở Bên Bạn

Tết Nguyên Đán là dịp lễ lớn nhất trong năm của Việt Nam cũng như các quốc gia khác ở Đông Á như: Trung Quốc, Nhật Bản. Mỗi năm một lần, vào dịp cuối năm, mọi người từ khắp nơi sẽ quay về quê hương để quay quần với gia đình cùng đoàn tụ bên những người yêu thương.

Đây là thời điểm thể hiện cho sự giao thoa giữa trời đất,

Read More
WISH YOU ALL A VERY HAPPY NEW YEAR

* May this year bring new happiness, new goals, new achievements, and a lot of new inspirations in your life. Wishing you a year fully loaded with happiness.

* The new year stands before us, like a chapter in a book, waiting to be written. We can help write that story by setting goals.

* Last year’s words belong to last year’s language.

Read More
Take Up One Idea, Make That One Idea Your Life – Hãy Đưa Ra Một Ý Tưởng, Hãy Biến Ý Tưởng Đó Thành Cuộc Sống Của Bạn

Swami Vivekananda is a luminary whose wisdom continues to enlighten the path of seekers worldwide. His teachings, a timeless source of inspiration, have left an indelible mark on our journey.​ Swami Vivekananda and his teachings are relevant to one and all beyond the barriers of age, caste, nationality, profession, gender
Viet-Flowers would like to send of his most famous quotes in this article to inculcate all righteous deeds for a better tomorrow.

Read More
X